search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Η Ζέτα Δούκα με μαγιό, 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της (Photos)

02.06.2016 12:43
Η Ζέτα Δούκα με μαγιό, 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της (Photos) - Media

Σε εκπληκτική φόρμα είναι η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, δύο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Σε εκπληκτική φόρμα είναι η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, δύο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Στην φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η πανέμορφη ηθοποιός και γλυκιά μανούλα, είχε ανέκαθεν αψεγάδιαστο και γυμνασμένο κορμί. Φαίνεται λοιπόν ότι η πρότερη καλή φυσική της κατάσταση, την βοήθησαν να απαλλαγεί γρήγορα από τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Ζέτα, έχει τόσο πάθος με την γυμναστική που ακόμα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να ασκείται. Η ίδια είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της ότι πήρε μόνο 11 κιλά στους 9 μήνες εγκυμοσύνης, προσέχοντας πολύ την διατροφή της.

Η Ζέτα, λάμπει από ευτυχία στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μιχάλη Χατζηαντωνά. Αυτό άλλωστε θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα περάσει το ζευγάρι παρέα με την κόρη της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:10