search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Δεκανίκι του Τσίπρα οι “παραιτηθείτε”

15.06.2016 14:14
ΛΑΕ: Ο Τσίπρας είναι παράκλητος του Ολαντ και δορυφόρος της Μέρκελ - Media

 

Τη δική του εκδοχή για τη σημασία της σημερινής διαδήλωσης κατά της κυβέρνησης, η οποία έχει ως κεντρικό σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε» έδωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του από την Καβάλα, όπου περιοδεύει και το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, στην οποία σημειώνεται ότι «το “παραιτηθείτε” δεν ενοχλεί, αλλά είναι δεκανίκι και στήριγμα του Αλέξη Τσίπρα και της ομάδας του», ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «το πολυδιαφημισμένο “παραιτηθείτε” δεν ενοχλεί καθόλου την κυβέρνηση και τον Τσίπρα. Αντίθετα ο Αλέξης Τσίπρας και η ομάδα του παρακαλάει να βρίσκονται απέναντι του, ως δήθεν αντίπαλοι, ψευτοκινήματα που στηρίζουν τα μνημόνια και τη λιτότητα και το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να διαδεχθεί τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης, για να συνεχίσει την μνημονιακή λεηλασία από κει που την άφησε ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, επίσης, ότι «”κινήματα” που στηρίζουν τα μνημόνια και τη συνέχεια τους μόνο ειρωνικά σχόλια μπορούν να προκαλούν και να γίνονται πεδίο δόξης λαμπρόν για εύκολες επιθέσεις από τους διάφορους εξωνημένους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης του ψεύδους και της πολιτικής απάτης» και τόνισε ότι «καλούμε τους πολίτες σε μεγάλες συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες την 5η του Ιούλη, επέτειο του μεγάλου “όχι” στο περσινό δημοψήφισμα, προκειμένου να αναδειχθεί ότι αυτό το μεγάλο και περήφανο “όχι” στα μνημόνια δεν έχει γίνει παρελθόν αλλά παραμένει όσο ποτέ επίκαιρο και μπορεί να γίνει νικηφόρο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:09