search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Ποιες αλλαγές έρχονται στο Facebook Messenger

21.06.2016 16:30
Facebook: Προβλήματα με τη λειτουργία του messenger στην Ευρώπη (χάρτης) - Media

 

Νέες αλλαγές έρχονται στη δημοφιλή εφαρμογή Facebook Messenger, καθώς οι ιθύνοντες του δημοφιλούς social media, προσπαθούν να την κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο λειτουργική για τους χρήστες της.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έρχεται η επανασχεδιασμένη αρχική οθόνη του Messenger που θα κάνει την εμφάνιση της σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες ημέρες

Στο εξής θα εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες συνομιλίες στην κορυφή, αλλά στη συνέχεια θα εμφανίζεται η νέα κατηγορία «Favorites» (Αγαπημένα) που θα περιλαμβάνει τους φίλους με τους οποίους έχετε συχνότερη επαφή. Παράλληλα, θα πέσει περισσότερο βάρος στην ενότητα «Active Now» (Ενεργοί Τώρα) για να βλέπετε ποιοι φίλοι βρίσκονται online εκείνη τη στιγμή, αλλά και στις ειδοποιήσεις για όσους έχουν γενέθλια.

Επίσης, τo Facebook Messenger αναμένεται να φέρει μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν, να διαβάζουν και να απαντούν σε SMS που έρχονται στο κινητό τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43