search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09
MENU CLOSE

H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2016

30.06.2016 16:00
Όμιλος ΕΛΠΕ: Φωτοβολταϊκό σύστημα προσφέρει «Ενέργεια για Ζωή» - Media
 
Η απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola συνάντησε τη μουσική στα φετινά Mad Video Music Awards και η διάθεση χτύπησε κόκκινο!
 
Μοναδικές εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά live acts, special guests και πολλές εκπλήξεις ενθουσίασαν τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο Tae Kwon Do, την Τρίτη 28 Ιουνίου και χόρεψαν στους ρυθμούς του φετινού καλοκαιριού. Μεγάλος χορηγός, για ακόμη μια χρονιά, ήταν η αγαπημένη μας Coca-Cola, η οποία χάρισε αμέτρητες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης σε όλους τους fans της μουσικής, αλλά και απογείωσε τη διάθεση με τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει. 
 
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν η  εκπληκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα πάνω στη σκηνή, η οποία  μαζί με τους,  Αναστάσιο Ράμμο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ερμήνευσε το τραγούδι-σύμβολο της νέας καμπάνιας της Coca-Cola «Taste the Feeling», προσκαλώντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί της! Το τραγούδι «Taste the Feeling»  δημιουργήθηκε ειδικά για τη νέα καμπάνια της Coca-Cola, η οποία ήρθε να μας υπενθυμίσει το βασικό λόγο που την αγαπήσαμε – την απαράμιλλη γεύση της! Άλλωστε, η απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola, όποια και αν είναι αυτή, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, κάνει την κάθε στιγμή ξεχωριστή! 
 
Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί, αφού συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα στόλισαν τη σκηνή των φετινών μουσικών βραβείων, κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού show που είχαν ετοιμάσει οι REC μαζί με τους Boys and Noise.  Τα μοναδικά αυτά t-shirts αποτελούν μέρος της συλλεκτικής συλλογής της Coca-Cola που θα είναι διαθέσιμη στο Coca-Cola Pop-Up Store, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στη χώρα μας για να  ενθουσιάσει για άλλη μια φορά όλους τους Coca-Cola lovers!
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09