search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Ο ISIS πουλά σκλάβες του έρωτα μέσω εφαρμογής σε κινητά (Photos)

07.07.2016 06:21
Ο ISIS πουλά σκλάβες του έρωτα μέσω εφαρμογής σε κινητά (Photos) - Media

Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), πωλούσε δημόσια μέσω Facebook σκλάβες του έρωτα.

 

Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), πωλούσε δημόσια μέσω Facebook σκλάβες του έρωτα.Τώρα νέες λεπτομέρειες αναφορικά με το εμπόριο γυναικών έρχονται στη δημοσιότητα καθότι όπως έγινε γνωστό ο ISIS έχει φτιάξει μια εφαρμογή για smartphone μέσα από την οποία ο πωλητής μπορεί να δειγματίσει το «εμπόρευμά» του και ο αγοραστής να έχει ένα μέτρο σύγκρισης αναφορικά με τις πωγυναίκες.  

Η κίνηση αυτή έρχεται ως μια προσπάθεια του ISIS να βγάλει περισσότερα χρήματα καθότι λόγω της απώλειας εδαφών του έχει αρχίσει να πλήττεται η οικονομία του, ενώ η εφαρμογή αυτή αποτελεί και ένα τρόπο αποτελεσματικότερου ελέγχου στις περίπου 3.000 γυναίκες και κορίτσια Γιαζίντι ως σκλάβες του σεξ για να αποτρέψουν τις αποδράσεις από το Ισλαμικό Κράτος.

Η εφαρμογή περιέχει φωτογραφίες των γυναικών που διατίθενται προς πώληση, ενώ σε αρκετές από αυτές γίνεται δημοπρασία με εκείνον που προσφέρει μεγαλύτερη τιμή να αποκτά την κοπέλα.

«Υπάρχει μια γυναίκα σκλάβα-Παρθένα- Όμορφη-12 ετών. Τα Αραβικά της είναι αδύναμα- Είναι καθαρή-Η τιμή της έχει φτάσει τα 12.500 δολάρια και θα πωληθεί σύντομα. Η φωτογραφία της είναι ιδιωτική. Μόνο όσοι έχουν τα χρήματα να την αγοράσουν μπορούν να ζητήσουν να δουν την φωτογραφία της» αναφέρει μια αγγελία πώλησης σύμφωνα με το Associated Press.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50