search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:00
MENU CLOSE

Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς στην Ομόνοια – Όλες οι λεπτομέρειες για το σκηνικό Φαρ Ουέστ (Photos)

13.07.2016 15:47
Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς στην Ομόνοια - Όλες οι λεπτομέρειες για το σκηνικό Φαρ Ουέστ (Photos) - Media

 

Ένας νεκρός και δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που έγινε το μεσημέρι στην οδό Ζήνωνος κοντά στην Ομόνοια.

Έχει γίνει μια προσαγωγή υπόπτου που φέρεται να είναι συνεργός του δράστη. Ο δράστης ήταν πεζός με πιστόλι και διαφεύγει μέχρι στιγμής.

Το όλο επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε ένας Ιρακινός, που έχει δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στην περιοχή. Πήγε σε κατάστημα με ρούχα και, σύμφωνα με πληροφορίες, τσακώθηκε με Αλβανίδα υπάλληλο του καταστήματος.

Στην συνέχεια ο ιδιόκτητης του μαγαζιού πήγε μαζί με έναν φίλο του να ζητήσει το λόγο από τον Ιρακινό. Ο φίλος του ιδιοκτήτη προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και προς στιγμήν φάνηκε να εκτονώνεται η ένταση.

Μετά από λίγο, όμως, ο Ιρακινός επέστρεψε και πυροβόλησε επανειλημμένως τον φίλο του ιδιοκτήτη, με τον οποίο είχε σύντομο διαπληκτισμό αμέσως πριν.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν ο Βορειοηπειρώτης ιδιοκτήτης κι ένας περαστικός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βορειοηπειρώτης φίλος του ιδιοκτήτη κατέληξε πριν από λίγο. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:59