search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58
MENU CLOSE

Μπλούμπεργκ στηρίζει Κλίντον για πρόεδρο των ΗΠΑ

25.07.2016 05:15
Bloomberg: Το ράλι των μετοχών μόλις αρχίζει - Reuters: Ενισχύθηκε το επενδυτικό κλίμα - Media
 
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ προτίθεται να ανακοινώσει την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον σε μια ομιλία στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, που ανοίγει σήμερα στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times της Κυριακής.
 
Την είδηση επιβεβαίωσε στο κανάλι CNN ο Χάουαρντ Ουόλφσον, σύμβουλος του Μπλούμπεργκ. Σύμφωνα με τους Τάιμς και τον Ουόλφσον, ο πρώην δήμαρχος και επιχειρηματίας σκοπεύει να προωθήσει την υποψηφιότητα της Κλίντον στον λόγο του, μιλώντας «από τη σκοπιά ενός στελέχους επιχειρήσεων και ενός ανεξάρτητου» από πολιτικά κόμματα.
 
Ο Μπλούμπεργκ είχει εκλεγεί στη δημαρχία με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, και αργότερα έγινε ανεξάρτητος. Το όνομά του είχε ακουστεί κατά καιρούς και για ενδεχόμενη υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ έχει ασκήσει δριμεία κριτική για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57