search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Ο εραστής του μακελάρη της Νίκαιας: «Αν είχε τάφο, θα τον έφτυνα»

29.07.2016 10:50
Ο εραστής του μακελάρη της Νίκαιας: «Αν είχε τάφο, θα τον έφτυνα» - Media

Σύμφωνα με την DailyMail, ο ομοφυλόφιλος εραστής του μακελάρη της Νίκαιας Moχάμεντ Μπουλέλ αποκάλυψε ότι ο δράστης του ζήτησε να νοικιάσει ένα φορτηγό με την πιστωτική του κάρτα πριν σκοτώσει 84 άτομα στην Νίκαια, την μέρα της εθνικής εορτής των Γάλλων.

Ο 73χρονος, που έχει ταυτοποιηθεί από τους επιθεωρητές ως ο «κύριος εραστής» δήλωσε πως ο παντρεμένος Τυνήσιος τρομοκράτης του έδειξε βίντεο στο λάπτοπ του με αποκεφαλισμούς που έκανε το Ισλαμικό Κράτος, στην πορεία του προς τον εξτρεμισμό.

Σε μια συνέντευξη «γεμάτη κλάμα», όπως αναφέρει και η DailyMail, με το Paris Match, ο άντρας παραδέχτηκε πως ήταν «φίλος» με τον bisexual Μπουλέλ για 7 χρόνια, αλλά παραδέχτηκε επίσης πως «ο καλύτερος μου φίλος ήταν ένας δολοφόνος, ένας εγκληματίας. Αν είχε τάφο, θα έφτυνα πάνω του».

Περιγράφοντας τις εβδομάδες πριν την επίθεση, περίγραψε πως η συμπεριφορά του Μπουλέλ είχε μεταμορφωθεί από τον χαμογελαστό φίλο του – με το παρατσούκλι Momo – σε κάποιον ήσυχο και απομονωμένο άνθρωπο.

«Ο Momo ήταν κάποιος άλλος. Δεν μπορούσε να μας κοιτάξει στα μάτια. Σε έναν μήνα είχε αλλάξει», δήλωσε.

«Με ρώτησε: “Πες μου αγαπητέ φίλε μου – πάντα με φώναζε αγαπητό φίλο – είναι ακριβό να νοικιάσω ένα φορτηγό; Ξέρεις αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα ή μπορείς να πληρώσεις και με επιταγή ή μετρητά;».

Τον ρώτησα γιατί ρωτούσε και τι το ήθελε το φορτηγό. Γέλασε και μου είπε: ” Δεν είναι για μένα. Ρωτάω για έναν φίλο μου – σαν χάρη”».

Ο ομοφυλόφιλος άντρας, που παρέμεινε ανώνυμος και μίλησε για τον δολοφόνο μόνο ως φίλο του και όχι ως εραστή του, υποστήριξε ότι ο ίδιος ήταν περισσότερο για αυτόν ένας μέντορας, ένας πατέρας, που γνώρισε ακόμα και την γυναίκα του όταν αυτή τον κάλεσε γιατί ο Μοχάμεντ Μπουλέλ την είχε χτυπήσει.

Παραδεχόμενος ότι γνώριζε τον Μπουλέλ για επτά χρόνια, δήλωσε ότι τώρα συνειδητοποίησε ότι τον μήνα πριν ο φίλος του οδηγήσει το λεωφωρείο στο Promenade des Anglais παρασύροντας άντρες, γυναίκες και παιδιά, προκαλώντας ένα μακελειό, είχε παραμείνει πολύ σιωπηλός και απομονωμένος.

Ο 73χρονος  δήλωσε ότι στον Μπουλέλ άρεσαν οι γυναίκες και ότι το να είναι γκέι «δεν του ταίριαζε».

«Του είχα γνωρίσει του φίλους μου…κοπέλες, νέους ανθρώπους» δήλωσε στην συνέντευξη και μετά πρόσθεσε ότι τον είχαν διώξει από το γυμναστήριο επειδή παρακολουθούσε έντονα κοπέλες να γυμνάζονται.

«Ήταν ευγενικός, πρόθυμος και δεν του άρεσαν οι συγκρούσεις. Αλλά ήταν επίσης θυμωμένος και εύκολα επηρεαζόταν. Μιλούσαμε για τους τζιχαντιστές και μου είχε πει: «Δεν με νοιάζει για τον πόλεμο».

Γυναίκες και άντρες σύντροφοι του Μπουλέλ, τον περιέγραψαν σε μια σειρά συνεντεύξεων ως «μανιακό με το σεξ» και ως έναν «πάρα πολύ βίαιο bisexual σαδιστή», σύμφωνα με τους The Times.

Σύμφωνα με την Dailymail, εκτός από το να δοκιμάζει την ομοφυλοφιλικότητα, ο Μπουλέλ έπινε αλκοόλ και έκανε ναρκωτικά, παρά τους ισχυρισμούς ότι πρόσφατα είχε μεταμορφωθεί σε έναν «αυστηρό Μουσουλμάνο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:16