search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:44
MENU CLOSE

Από τη… δικογραφία το απόρρητο έγγραφο που αποκάλυψε ο «Ρουβίκωνας»

02.08.2016 13:00
Με νέο απόρρητο έγγραφο επανέρχεται ο «Ρουβίκωνας» (Έγγραφο) - Media
 
Μέρος της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος γνωστού μέλους της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» αποτελούσε το απόρρητο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
 
Σύμφωνα με την Καθημερινή, στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δεν αποτελεί προϊόν υποκλοπής ή διαρροής, καθώς είναι ένα από τα έγγραφα που συμπεριελήφθησαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την αστυνομία σε βάρος μέλους του Ρουβίκωνα που κατηγορήθηκε για την επίθεση με μπογιές στο κτίριο της Τουρκικής Πρεσβείας.
 
Πρόκειται για ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της ομάδας που είχε συλληφθεί μία ημέρα μετά την επίθεση κατηγορούμενο ως ένα από τα δέκα άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση. Η ταυτοποίηση είχε γίνει από κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τις κινήσεις τους στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα μάλιστα με αρμόδια αστυνομική πηγή από την Ασφάλεια το (απόρρητο, κατά τα λοιπά) έγγραφο συμπεριελήφθη στη δικογραφία που υπεβλήθη από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να στηριχθεί η κατηγορία σε βάρος του συγκεκριμένου ατόμου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:43