search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Εκλογές 2016: Ψηφίστε για αυτόν που θα καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο! (Video)

02.08.2016 16:54
Εκλογές 2016: Ψηφίστε για αυτόν που θα καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο! (Video) - Media

To 2016 είναι μια σημαντική εκλογική χρονιά: στις ΗΠΑ οι ψηφοφόροι καλούνται να εκλέξουν τον νέο «πλανητάρχη», ήδη οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του Brexit, τον Οκτώβριο στην Ιταλία διεξάγεται δημοψήφισμα για μείζονες συνταγματικές αλλαγές… Και στη Γούεστερος οι απανταχού φανς της σειράς Game Of Thrones καλούνται να δώσουν την ψήφο τους σε έναν από τους τέσσερις βασικούς διεκδικητές του Σιδηρού Θρόνου στο Κινγκ’ς Λάντινγκ.

Προκειμένου να προωθήσει την ψηφιακή έκδοση του έκτου κύκλου της σειράς, αλλά και για να συμβαδίσει με το εκλογικό zeitgeist, η εταρεία παραγωγής δημιούργησε ένα σάιτ, όπου οι φανς του Game of Thrones καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων για την «διακυβέρνηση» των Επτά Βασιλείων: την Ντενέρις Ταργκάριεν (με αντιπρόεδρο τον Τύριον Λάνιστερ), την Σέρσεϊ Λάνιστερ (με συνυποψήφιο τον Κουάιμπερν), τον Τζον Σνόου (μαζί του κατεβαίνει η Λυάνα Μόρμοντ) και τον Πίτερ Μπέιλις (στο πλευρό του η Σάνσα Σταρκ).

Ο κάθε υποψηφιος κατεβαίνει και με διαφορετική πολιτική πλατφόρμα (η Καλίσι στηρίζει τη γυναικεία απελευθέρωση, η Σέρσεϊ προωθεί το διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, ο Τζον Σνόου υπογραμμίζει την ανάγκη προετοιμασίας για τη Μεγάλη Νύχτα και ο Μπέιλις ενισχύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις) και μέχρι στιγμής ο Τζον Σνόου πάει για sweep, συγκεντρώνοντας το 51% των ψήφων, ακολουθούμενος από το 33% της Ντενέρις.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις υποψηφιότητες και να ψηφίσετε αυτόν που θεωρείτε ότι θα οδηγήσει ασφαλέστερα τη Γουέστερος στον Χειμώνα που έρχεται…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24