search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:43
MENU CLOSE

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Σεμινάρια δασοπυρόσβεσης…

03.12.2009 12:37

Πριν από δύο χρόνια βιώσαμε μια απίστευτη καταστροφή, με ανυπολόγιστες οικολογικές συνέπειες και απέραντο ανθρώπινο πόνο, εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2007.

Πριν από δύο χρόνια βιώσαμε μια απίστευτη καταστροφή, με ανυπολόγιστες οικολογικές συνέπειες και απέραντο ανθρώπινο πόνο, εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2007.

Εκατομμύρια στρέμματα δάσους και καλλιεργειών καμένα, χιλιάδες ζώα αλλά και δεκάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν εκείνες τις ημέρες.

Το φετινό καλοκαίρι η Βορειοανατολική Αττική βίωσε μια τραυματική εμπειρία με την τριήμερη πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την περιοχή, χωρίς ευτυχώς θύματα.

Οι ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι πολίτες όμως είναι η απαρχή της προστασίας των δασών, της γεωργικής εκμετάλλευσης, των ζώων και των περιουσιών μας.

Για τον λόγο αυτό η εθελοντική ομάδα « Έλληνες Ενεργοί Πολίτες» σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διοργανώ- νουν την επόμενη Πέμπτη το απόγευμα και τη Δευτέρα 14.12 σεμινάρια πυρόσβε- σης, πρόληψης και πυροπροστασίας.

Όσοι ενδιαφερόμενοι λοιπόν μπορούν να επικοινωνούν στο email: [email protected], ή στα τηλέφωνα 210 5722034 και 6972 259600 .Περισσότερες πληροφορίες στο ellines-energoi-polites.blogspot.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:41