search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:40
MENU CLOSE

Κτηνωδία! Μητέρα ζήτησε από άντρες να βιάσουν την κόρη της πριν τη δολοφονήσει

15.09.2016 09:55
Κτηνωδία! Μητέρα ζήτησε από άντρες να βιάσουν την κόρη της πριν τη δολοφονήσει - Media

 

Η Μισέλ Μάρτενς δήλωσε στην αστυνομία πως είχε κανονίσει τουλάχιστον τρεις άντρες να κακοποιήσουν σεξουαλικά την 10χρονη κόρη της  Βικτόρια, επειδή της άρεσε να βλέπει την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Συγκεκριμένα, η Μισέλ είχε προσκαλέσει μέσα από την πλατφόρμα του «Plenty of Fish» άντρες να βιάζουν την 10χρονη κόρη της πριν την δολοφονήσει.

Το άψυχο σώμα της μικρής βρέθηκε διαμελισμένο μέσα στο σπίτι της μητέρας της την ημέρα που η μικρή είχε συμπληρώσει τα 10 έτη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και τον τοξικολογικό έλεγχο, στο σώμα της μικρής βρέθηκε μεθαμφεταμίνη, η μικρή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ την στραγγάλισαν και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

«Πρόκειται για μια φριχτή τραγωδία για την κοινότητά μας» δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο αστυνομικός διευθυντής του Άλμπερκούκι των ΗΠΑ.

«Θέλω να διαβεβαιώσω το κοινό θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα σιγουρευτούμε πως θα εξαντλήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» συνέχισε στη δήλωση του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Μάρτενς στο δικαστήριο από τον βιασμό της μικρή δεν απέσπασε χρηματικό όφελος, αλλά είπε ξανά πως το έκανε γιατί της άρεσε να βλέπει τον βασανισμό της μικρής.

Για τη δολοφονία της Βικτόρια εκτός από την μητέρα της κατηγορείται ένα άντρας καθώς και μια ξαδέρφη της Μάρτενς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15