search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05
MENU CLOSE

Κατάθεση Κουρή στην Εξεταστική με μπόλικο περγαμόντο και παπάγια!

15.09.2016 11:24
ΕΡΤ: Πρεμιέρα σήμερα για τον Νίκο Κουρή και το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» - Media

 

Το όνειρο του να γίνει… αγρότης και πώς τελικά έγινε δημοσιογράφος εξαιτίας του κράτους της Δεξιάς περιέγραψε ο Γιώργος Κουρής στην Εξεταστική Επιτροπή, που διερευνά τα “θαλασσοδάνεια” σε ΜΜΕ και κόμματα, κάνοντας, μάλιστα, ξεχωριστή αναφορά στην μοναδικότητα του περγαμόντου της Κεφαλονιάς… 

Ο Γιώργος Κουρής εξήγησε στα μέλη της Εξεταστικής, η οποία τον κάλεσε να απαντήσει για το Alter, πως αυτός ήθελε να ασχοληθεί με την γή και να γίνει αγρότης όμως το κράτος της Δεξιάς δεν του το επέτρεψε. “Για να γίνω αγρότης και να κάνω γεώτρηση μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να γίνω Δεξιός”, είπε και συνέχισε λέγοντας πως “έτσι με ανάγκασαν να γίνω δημοσιογράφος” ενώ ανέφερε ότι δυο φορές έχει “περάσει” από την Μακρόνησο αλλά και από το Μπογιάτι. 

Μεταξύ άλλων μάλιστα ο Γιώργος Κουρής ενημέρωσε τα μέλη της Εξεταστικής για την… παπάγια και τα μάνγκο, χαρακτηρίζοντας τα ως σημαντικότερα θέματα από αυτά για τα οποία κλητεύθηκε από την επιτροπή. “Γνωριζετε ότι το περγαμόντο της Κεφαλονιάς είναι μοναδικό στον κόσμο;” απηύθυηνε το ερώτημα προς τους παριστάμενους βουλευτές ενώ κατέθεσε στην Επιτροπή… φωτογραφίες από τις καλλιέργειες που διατηρεί στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλονιά. 

Ο Γιώργος Κουρής υποστήριξε επίσης ότι είναι ο μόνος εκδότης που το κράτος έχει ληστέψει και τόνισε ότι αν δεν ήταν αυτός ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν στην φυλακή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05