search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 02:35
MENU CLOSE

Απήγαγαν και σκότωσαν την ανιψιά του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας

21.09.2016 05:44
Απήγαγαν και σκότωσαν την ανιψιά του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας - Media

Ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, το μεγάλο αστέρι της Αθλέτικ Μπιλμπάο και νυν πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, θρηνεί το χαμό της ανιψιάς του.

 

Ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, το μεγάλο αστέρι της Αθλέτικ Μπιλμπάο και νυν πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, θρηνεί το χαμό της ανιψιάς του.

Η Μαρία Βιγιάρ απήχθη στην Τολούκα του Μεξικό πριν από μια εβδομάδα, καθώς έπαιρνε λεφτά από ένα τοπικό ΑΤΜ. Η σορός της βρέθηκε την Τρίτη στην ίδια πόλη.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας, ο Χοσέ Μανουέλ Γκαρθία Μαργκάγιο, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Η νεαρή Ισπανίδα που βρέθηκε νεκρή είναι ανιψιά του Ανχέλ Μαρία Βιγιάρ. Δεν έχω καταφέρει να του μιλήσω ακόμα. Οι απαγωγείς την άρπαξαν ενώ σήκωνε λεφτά. Η οικογένεια πλήρωσε τα λύτρα, αν και το ποσό ήταν λιγότερο από τις απαιτήσεις των απαγωγέων. Νομίσαμε πως η κοπέλα θα ελευθερωνόταν σώα και αβλαβής. Τα νέα είναι τραγικά και τελείως απρόσμενα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07