search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:03
MENU CLOSE

Ερωτας με …προξενιό για την Άννα-Μισέλ (Photo)

24.09.2016 10:04
Άννα Μισέλ: Από μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη στο… «δε ξέρω τίποτα για την υπόθεση» (Video)  - Media

 

Την πόρτα της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου χτύπησε ξανά ο έρωτας, και μάλιστα με …προξενιό. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών φαίνεται ότι εδώ και λίγο καιρό ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Λεγάκη.

Η Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου χώρισε οριστικά από τον πρώην σύζυγό της το 2014. Από τότε έχει επιλέξει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή του γιού της, Χρήστου, αφού ο χωρισμός ήταν επώδυνος και είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και με τον πρώην σύζυγό της είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους, την οποία και τελικά κέρδισε.

Ωστόσο, τελευταία η βουλευτής ήθελε έναν σύντροφο στη ζωή της και τον βρήκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με τη βοήθεια κολλητής της φίλης, που της έκανε το… προξενιό.

Πριν από λίγο καιρό οι δύο φίλες είχαν συναντηθεί σε μια βάπτιση. Εκεί η φίλη της κ. Ασημακοπούλου της σύστησε το νέο της σύντροφο. Μετά λίγες μέρες, η φίλη με τον σύντροφό της κάλεσαν τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας σε ένα ταβερνάκι στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Λεγάκης και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, με το που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον αισθάνθηκαν κεραυνοβόλο έρωτα.

Ο επιχειρηματίας ενθουσιάστηκε από το γοητεία, το βλέμμα και το χαμόγελό της και εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του. Από τότε είναι μαζί. Μάλιστα, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, επειδή είναι μια γυναίκα παραδοσιακή, πριν από λίγο καιρό γνώρισε το νέο σύντροφό της στην οικογένειά της.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:03