search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Περούκα Gate: Η απάντηση Δημάδη – Σουλτογιάννη στο ΑΠΕ

24.09.2016 15:00
Cher: Με πρόλαβε η σύζυγος του Sting (Photos) - Media

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης και ο Θάνος Δημάδης που εμπλέκονται στην υπόθεση «παρακολούθησης» του υπουργού Νίκου Παππά στη Νέα Υόρκη απαντούν με αναρτήσεις τους στο Αθηναικό – Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.

 

 

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης και ο Θάνος Δημάδης που εμπλέκονται στην υπόθεση «παρακολούθησης» του υπουργού Νίκου Παππά στη Νέα Υόρκη απαντούν με αναρτήσεις τους στο Αθηναικό – Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Τα μασάνε εκεί στο ΑΠΕ» αναφέρει ο Δημήτρης Σουλτογιάννης και συνεχίζει «τώρα η σύλληψη, έγινε επίπληξη. Ενώ ακόμα δεν μας λένε ποιος έγραψε την είδηση; Επικαλούνται μια φανταστική αναφορά της αστυνομίας με επιπλέον ψέματα. Να τους ενημερώσω ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν κάνει ποτέ αναφορές παρά μόνο σε περίπτωση σύλληψης. Άλλο μεγάλο τους ψέμα. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν ήρθε ποτέ! (Γι’αυτο και δεν δημοσιεύουν αναφορά στην αγγλική-είναι ανύπαρκτη). Η ταυτοποίηση στοιχείων έγινε από το Σώμα Διπλωματικής προστασίας του υπουργού! Συνεχίζουν τα ψέματα διότι δεν μπορούν η δεν τους συμφέρει να απαντήσουν στο ποιος έγραψε την είδηση. Για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων λόγος ουδείς. Η αλήθεια ότι και να κάνουν βγαίνει πάντα στο φως. #perouka_gate»

Ο τέως ανταποκριτής του Star σε άλλο του κείμενο αναφέρει: «Τωρα το ΑΠΕ λέει ότι απο τη πρώτη στιγμή ΔΗΛΩΣΑΜΕ οτι είμαστε ανταποκριτές ξένων καναλιών και ΟΧΙ όπως ψευδώς αρχικά ανέφεραν (και σε τηλεοπτικό αέρα) και επέμεναν συνεργατες του κ. Παππα οτι δηλώσαμε πως είμαστε μέλη της Ελληνικής αποστολής. Καταγγελω οτι ΑΠΕ και ΕΡΤ στήσανε ενα αποτυχημένο γαϊτανάκι και σκευωρία που μάλλον θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Ενώ ο Θάνος Δημάδης περνάει και εκείνος στην αντεπίθεση με ένα Λακωνικό post: «Να μαζέψει τα… αμάζευτα επιχειρεί το ΑΠΕ, μετά το άδειασμα του απεσταλμένου του στη Νέα Υόρκη» Ο ανταποκριτής του ALPHA, επιτίθεται και στον Διευθυντή του ΑΠΕ και γράφει: «Για τον εξευτελισμό μας τι έχετε να πείτε, τώρα που αναθεωρείτε τα πάντα κύριε Πρόεδρε και Διευθυντή του ΑΠΕ κ. Ψύλο;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:09