search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:30
MENU CLOSE

Πέρα από τον Ιαβέρη: Αστυνομικοί πιάνουν γυναίκα να κλέβει φαγητό, την κερνούν γεύμα

30.09.2016 17:52
Πέρα από τον Ιαβέρη: Αστυνομικοί πιάνουν γυναίκα να κλέβει φαγητό, την κερνούν γεύμα - Media
 
Μπορεί ο Γιάννης Αγιάννης να πέρασε «του λιναριού τα πάθη» από τον Ιαβέρη, για ένα κλεμμένο καρβέλι ψωμί, αλλά φαίνεται ότι στην Ιταλία οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανατρέψουν αυτή την εικόνα.
 
Στην πόλη Ρεκάντι της Ιταλίας μια γυναίκα 61 ετών πιάστηκε από καταστηματάρχη να κλέβει ένα πακέτο μπισκότα και μια κονσέρβα με τόνο. Ο καταστηματάρχης κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον αναμενόμενο τρόπο.
 
Η γυναίκα, με δάκρυα στα μάτια εξήγησε ότι είχε χάσει τη δουλειά της και επειδή είναι πολύ νέα για να βγει στη σύνταξη δυσκολευόταν πολύ να τα βγάλει πέρα, φθάνοντας στο όριο της λιμοκτονίας.
 
Οι αστυνομικοί την οδήγησαν, μεν, στο τμήμα, αλλά αντί να τη συλλάβουν, την πήγαν για φαγητό. Επίσης, επικοινώνησαν με την τοπική εκκλησία, η οποία φρόντισε να της προμηθεύσει με τρόφιμα, και της πλήρωσαν και το εισιτήριο ώστε να επιστέψει στο σπίτι της.
 
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας αποφάνθηκε ότι δεν είναι έγκλημα η κλοπή φαγητού, αν ο εγκαλούμενος είναι φτωχός.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:30