search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:44
MENU CLOSE

O δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη ΝΔ;

07.10.2016 11:11
O δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη ΝΔ; - Media

 

 

Το ενδιαφέρον του για το Δήμο Πατρέων εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ο Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα με το οποία φλερτάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ. Η κουβέντα που έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πιτταρά σε φιλικό του σπίτι στην Πάτρα έκρυβε μια έκπληξη.

“Ωτακουστής” μας πληροφόρησε πως όταν η συζήτηση έφυγε από το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και των πιθανών πολιτικών εξελίξεων, γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην κατάσταση της τοπικής αγοράς και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που έχασε η πόλη τα προηγούμενα χρόνια “προκαλώντας” τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όχι μόνο να πάρει θέση αλλά και να συμμετάσχει ενεργά στις τοπικές διεργασίες, γιατί όχι, θέτοντας ακόμα και υποψηφιότητα για τον δήμο.

Προς έκπληξη των παρισταμένων ο Πιτταράς όχι μόνο είπε ότι το μέλλον είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση και ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αλλά εξομολογήθηκε ότι θα τον ενδιέφερε προσωπικά ο Δήμος, υπό μία προϋπόθεση: “να προσφέρει στην πόλη από εκεί που σταμάτησε το έργο επί δημαρχίας Ανδρέα Καράβολα…”

Ο Γιάννης Πιτταράς γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και μεγάλωσε στην Πάτρα, απ’  όπου κατάγεται η μητέρα του.

Ο ίδιος σε μια προσωπική καταγραφή σε κείμενό του έχει αναφέρει: «Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Πάτρα, αλλά κατάγομαι από την Νάξο όπου και θέλω να αποσυρθώ κάποια στιγμή. Η δημοσιογραφία ήταν μια απόφαση της στιγμής! Να πιάσω δουλειά στα πλοία της γραμμής Πάτρα- Ιταλία ή να πιάσω το κασετόφωνο με τη μικροσκοπική κασέτα που ζητούσα επίμονα από 10 χρονών;»

Τελικά, έκανε καριέρα στη δημοσιογραφία στην Αθήνα, αλλά φαίνεται ότι τελικός του προορισμός τον ενδιαφέρει να είναι η Πάτρα, όχι το λιμάνι, αλλά το Δημαρχείο.

Πηγή: Thebest , Πηγή Video: Newsit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:44