search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:58
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Η Ελλάδα είναι μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει δυο ελέφαντες (Γερμανία – ΔΝΤ)

08.10.2016 14:58
Ευκ. Τσακαλώτος: «Όσο και να βασανίσει τα στοιχεία ο κ. Σταϊκούρας, η Ελλάδα παραμένει στον πάτο της Ευρώπης»  - Media

 

 «O Σόιμπλε πιστεύει ότι το πρόγραμμα διάσωσης θα δουλέψει, το ΔΝΤ θα συμφωνήσει και δεν θα υπάρχει μεγάλη ελάφρυνση χρέους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στο Bloomberg, δηλώνοντας ότι η αντίθεση της Γερμανίας στην ελάφρυνση του χρέους συγκρούεται με την απαίτησή της να μετέχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Πρέπει να κάνει μία παραχώρηση και πιστεύω ότι βαθιά μέσα του το καταλαβαίνει αυτό», πρόσθεσε. «Είναι ένας πανούργος πολιτικός. Βρίσκεται μέσα στα πράγματα για πολύ καιρό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα έχει και τα τρία» επισήμανε.

Ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας παρομοίασε μάλιστα την Ελλάδα με μια γαζέλα που προσπαθεί να αποφύγει να παγιδευτεί από δυο ελέφαντες που τσακώνονται, σε αυτή την περίπτωση, από τη Γερμανία και το ΔΝΤ αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι ο υπουργός Οικονομικών επιθυμεί τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:57