search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:49
MENU CLOSE

Πάλεψε με τον ταύρο για να πληρωθεί από το κοινό – Του ξέσκισε το πρόσωπο αλλά κατάφερε να φύγει όρθιος από την αρένα (Photos – Video)

14.10.2016 06:16
Πάλεψε με τον ταύρο για να πληρωθεί από το κοινό - Του ξέσκισε το πρόσωπο αλλά κατάφερε να φύγει όρθιος από την αρένα (Photos - Video) - Media

 

Ο Orlando Canchilla μπήκε οικειοθελώς να αντιμετωπίσει τον ταύρο και μάλιστα δέχθηκε τα χτυπήματα του με σκοπό να πάρει λεφτά από το κοινό που παρακολουθούσε.

Το περιστατικό συνέβη στην Κολομβία, όπου οι ταυρομαχίες διαφέρουν από τις ισπανικές. Ο ταύρος δε θανατώνεται, αλλά δέχεται σοβαρά χτυπήματα κατά τη διάρκεια της «μάχης».

Ο άνδρας άντεξε τα χτυπήματα του ταύρου για αρκετά δευτερόλεπτα. Ήταν πεσμένος στο έδαφος και ο ταύρος τον κάρφωνε με τα κέρατα και τον ποδοπατούσε.

Όταν τελικά κατάφεραν να διώξουν τον ταύρο, ο Canchilla κατάφερε να σηκωθεί και να βγει από την αρένα, παρά τα σοβαρά τραύματα του. Αποκάλυψε μάλιστα πως αυτός είναι ο τρόπος που βγάζει τα προς το ζην, αν και παραδέχθηκε πως ποτέ δεν είχε ξανατραυματιστεί τόσο σοβαρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46