search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:41
MENU CLOSE

Η Αθηνά Ωνάση θέλει να γυρίσει στην κατοχή της η Mercedes του θείου της, Αλέξανδρου Ωνάση (Photos)

21.10.2016 11:06
«Αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά Ωνάση δεν έρχεται στην Ελλάδα» - «Είναι πολύ σκληρό άτομο» - Αποκαλυπτικός Αλέξης Μανθεάκης (Video) - Media

Η ζωή της Αθηνάς Ωνάση έχει αλλάξει δραστικά μετά την ανακοίνωση  του χωρισμού της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Μία από τις συνέπειες του χωρισμού της φαίνεται πως είναι και  η αναθεώρηση της στάση που τηρεί η Αθηνά  απέναντι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», η Αθηνά Ωνάση ήδη έχει κινηθεί πίσω από τα φώτα  της δημοσιότητας σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά της.

 Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποια από τα πανάκριβα κοσμήματα της μητέρας της Χριστίνας να  έχουν επιστρέψει στην κατοχή της, ενώ τώρα θέλει να αποκτήσει τη συλλεκτική Mercedes του θείου της Αλέξανδρου Ωνάση, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση, που βγαίνει σε δημοπρασία από την Εθνική Τράπεζα.

Μάλιστα, η Αθηνά φέρεται αποφασισμένη να αποτινάξει από πάνω της το φόβο που έχει για την «κατάρα των Ωνάσηδων» και γι’ αυτόν τον λόγο επισκέπτεται ειδικό ψυχαναλυτή στα θέματα των φοβιών. Όσο για τις σχέσεις της με άλλα μέλη της οικογένειας, η Αθηνά Ωνάση έχει αποκαταστήσει κα τον δίαυλο επικοινωνίας με τη θεία της Μαριλένα Πατρονικόλα, κόρη της Καλλιρρόης Πατρονικόλα, αδελφής του Αριστοτέλη Ωνάση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:41