search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:47
MENU CLOSE

Η απίστευτη δήλωση Ζουράρι: Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή (Video)

05.11.2016 14:22
Κώστας Ζουράρις: Μια «τρύπα στο νερό» η επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια - Media

 

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, έκλεψε την παράσταση με το …καλημέρα.

«Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή», δήλωσε ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης.

«Αισθάνομαι υπουργός σε κυβέρνηση σε μια χώρα υπό κατοχήν, όπως ακριβώς ήταν ο Άρης Βελουχιώτης αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχήν, όπως ήταν ο Σβώλος υπό κατοχήν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το πώς θα βγούμε από αυτή την «κατοχή» είπε ότι «θα βγούμε με Αντίσταση».

Ερωτώμενος για το εάν υπάρχει ρήξη με την Εκκλησία, ο κ. Ζουράρις απάντησε αρνητικά. Είπε πως δεν υπάρχει ρήξη και ότι είναι διαφορές «λεξιλογίου». Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι τμήμα του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού, είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι ακόμα και ο 13ος και 14ος μισθός λέγονταν «δώρο Χριστουγέννων» και «δώρο Πάσχα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01