17/06/2019 02:56:43

Καθαρίσετε το τηλεκοντρόλ σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα

Καθαρίσετε το τηλεκοντρόλ σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα - Media

 

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας; Θυμάστε; Αυτό το έρμαιο το τηλεχειριστήριο από χέρι σε χέρι όλο το χρόνο και από τραπεζάκι σε καναπέ είναι όλη την ημέρα, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο! Να μην έχουν περάσει από πάνω του ποπ κορν κατά τη διάρκεια μιας ταινίας; Μια πίτσα που είναι και το EURO τώρα; Μια σειρά ιών από το χειμώνα; Θέλετε κι άλλα για να ξεκινήσετε να το καθαρίζετε; Θα πάρει μόνο 30 δευτερόλεπτα!

Τι θα χρειαστείτε:

  • Ένα απολυμαντικό χεριών
  • Ένα κομμάτι πανί με μικρο-ίνες
  • Μερικές μπατονέτες (το πόσες θα το δείτε στην πορεία μιας και δεν έχουν και όλα τα τηλεχειριστήρια το ίδιο μέγεθος).

Τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά ξεκινήστε με το να βγάλετε τις μπαταρίες γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε και ζάπινγκ την ώρα του καθαρισμού. Στη συνέχεια βάλτε μια μικρή ποσότητα από το απολυμαντικό πάνω στο πανί με τις μικρο-ίνες και περάστε το τηλεχειριστήριο πρώτα από την πίσω -λεία- επιφάνεια και μετά από την μπροστά. Ήρθε η ώρα της μπατονέτας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στην μπατονέτα και περάστε την σχολαστικά ανάμεσα από τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου. Εδώ είναι που θα αποφασίσετε πόσες μπατονέτες θα σας χρειαστούν. Θα το καταλάβετε από το χρώμα!

Έχετε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρισμού των 30 δευτερολέπτων. Τώρα μπορείτε άνετοι να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το Game of Thrones!

Πηγή: spirossoulis.com

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.