search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Ρεκόρ στη Wall Street – Ράλι μετά τις αμερικανικές εκλογές

21.11.2016 21:46
Ρεκόρ στη Wall Street - Ράλι μετά τις αμερικανικές εκλογές - Media

 

Με νέα υψηλά ρεκόρ έκλεισαν οι τρεις μεγάλοι δείκτες της Wall Street, καθώς οι τιμές του πετρελαίου και γενικότερα των πρώτων υλών εκτινάχθηκαν. Ο DowJones αυξήθηκε 0,5% στις 18.957 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,8% και 0,9%, αντίστοιχα. Η τελευταία φορά που σημείωσαν ρεκόρ την ίδια ημέρα και οι τρεις αυτοί δείκτες ήταν στις 15 Αυγούστου.

Οι αμερικανικές μετοχές κάνουν ράλι μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, με τους σημαντικούς δείκτες να κινούνται ανοδικά επί δύο εβδομάδες. Οι επενδυτές αγόραζαν τράπεζες, βιομηχανικές εταιρείες και εταιρείες του κλάδου υγείας, εν μέσω στοιχημάτων ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα χαλαρώσει το ρυθμιστικό πλαίσιο και θα αυξήσει τις δαπάνες για επενδύσεις σε υποδομές. Ταυτόχρονα, πουλούσαν ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, τα οποία είναι λιγότερο ελκυστικά στους επενδυτές όταν αυξάνονται τα επιτόκια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33