search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Έρχεται το iPhone8 και το περίβλημα του θα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί

25.11.2016 11:48
Έρχεται το iPhone8 και το περίβλημα του θα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί - Media

 

Οι θεωρίες για τα χαρακτηριστικά του επόμενου iPhone της Apple είναι πολλές, ωστόσο μία είναι αυτή που συζητείται πολύ, ότι ο σχεδιασμός του θα περιλαμβάνει γυαλί. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, η συσκευή θα καλύπτεται ολόκληρη από γυαλί, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι η Apple σκοπεύει να αυξήσει τα κέρδη της από τις ακριβές επισκευές.

Βέβαια, ο κύριος λόγος για αυτή την επιλογή της εταιρείας φαίνεται πως είναι ότι το περίβλημα από γυαλί θα κάνει ακόμα ταχύτερη την ασύρματη φόρτιση της συσκευής.

«Πιστεύουμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα νέα iPhone θα διαθέτουν γυάλινο και όχι μεταλλικό περίβλημα, είναι για να υποστηρίζεται πιο αποτελεσματικά η ασύρματη φόρτιση», δήλωσε στην Inquirer ο αναλυτής της εταιρείας KGI Securities, Μινγκ-Τσι Κούο.

Ο ίδιος αναφέρει, ότι είναι ασαφές εάν στη συσκευασία του κινητού τηλεφώνου θα περιλαμβάνεται ασύρματος φορτιστής -κάτι που φαίνεται απίθανο- ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό εάν η λειτουργία αυτή θα περιορίζεται μόνο στο iPhone 8 Plus. Ωστόσο, η εταιρεία σκοπεύει να κάνει κοινή τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης για τις συσκευές της από το 2018.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27