search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:08
MENU CLOSE

Νέο ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν – Πολλές συμπτώσεις μαζί;

10.12.2016 15:25
Νέο ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν - Πολλές συμπτώσεις μαζί; - Media

 

Φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες πολλά ατυχήματα έχουν μαζευτεί στις αυτοκινητοπομπές που μεταφέρουν τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν.

 Μετά το χθεσινό ατύχημα στην Κωνσταντινούπολή, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις από τους αστυνομικούς ασφαλείας του, σήμερα , σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ακόμα ένα ατύχημα σημειώθηκε στην αυτοκινητοπομπή του Τούρκου Προέδρου.

Αυτή τη φορά ο Ερντογάν βρέθηκε σε τελετή εγκαινίων στο Esenyurt. Το ατύχημα συνέβη στην εθνική οδό κατά την αναχώρηση του Ερντογάν. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά  ένας αστυνομικός της συνοδείας του Ερντογάν.

Οι πολλές…. Συμπώσεις έχουν αρχίσει να προκαλούν προβληματισμό αναφορικά με την ασφάλεια του Τούρκου Προεδρου καθότι τα δύο συνεχόμενα τροχαία έχουν αρχίσει να δημιουργούν σενάρια περι δολοφονίας του Ερντογάν. Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικά χρόνια ο Ερντογάν είχε αντικαταστήσει ολόκληρη την προεδρική φρουρά και την προσωπική φύλαξη μέσα σε ένα βράδυ, γιατί φοβόταν για τη ζωή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58