search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36
MENU CLOSE

Νεαρός καρκινοπαθής κερδίζει δωρεάν πίτσα για ένα χρόνο και την προσφέρει σε τράπεζα τροφίμων! (photos)

26.12.2016 15:55
Νεαρός καρκινοπαθής κερδίζει δωρεάν πίτσα για ένα χρόνο και την προσφέρει σε τράπεζα τροφίμων! (photos) - Media

 

O Τζος Κάτρικ κέρδισε σε μια κλήρωση μεταξύ 1.200 ατόμων δωρεάν πίτσα για έναν χρόνο από μια συνοικιακή πιτσαρία στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, την Mario’s Pizza, όπου συχνάζει από τότε που ήταν παιδί.

Ο 36χρονος, που μόλις τελείωσε τον όγδοο κύκλο της χημειοθεραπείας του, σκέφτηκε ότι κάποιοι συνάνθρωποι του να χρειάζονται περισσότερο αυτό το νόστιμο δώρο. Παρόλο που ο ίδιος διαγνώστηκε τον περασμένο Αύγουστο με καρκίνο του παχέος εντέρου προσπαθεί να διατηρεί την καλή του διάθεση και να βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής.

Χάρισε λοιπόν το δώρο του στην τράπεζα τροφίμων του Νορθάμπτον και δήλωσε σχετικά με τη συγκινητική προσφορά του: «Το γνωστό γνωμικό λέει όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα, οπότε όταν η ζωή σου δίνει πίτσα, χάρισε ένα κομμάτι», λέει ο Τζος Κάτρικ.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας όμως, μαθαίνοντας για την απόφαση του Τζος αποφάσισε εκ νέου να του προσφέρει πίτσα για έναν χρόνο.

Ο νεαρός καρκινοπαθής μάλλον σκοπεύει να προσφέρει και αυτό το δώρο: «ίσως να κάνω μια κλήρωση μεταξύ των φίλων που μου συμπαραστέκονται στην περιπέτεια της υγείας μου…» ανέφερε χαμογελώντας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35