31/03/2020 22:55:34

Ξέσπασε η Πάολα: Τι είπε για κόμπλεξ και «ντιβιλίκια»

Πάολα: «Το 2016 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου - Δείτε γιατί (Video) - Media

 

Μίλησε έξω από τα δόντια! Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε η Πάολα στο Down Town Κύπρου μιλώντας για όλους και για όλα. Ανάμεσα στα πολλά η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την αγανάκτισή της σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά.

Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα συνεργαζόσουν με τον Σάκη Ρουβά στην πίστα, στο «Κέντρο Αθηνών», δεδομένου ότι έχετε διαφορετικά ρεπερτόρια. Ανατρεπτική συνεργασία, είπαν πολλοί. Πώς προέκυψε;

Προέκυψε πολύ φυσιολογικά. Κοίτα, αυτό που λένε «ανατρεπτική» είναι η μεγαλύτερη μ@@κία που έχω ακούσει. Τι πάει να πει ανατρεπτική;Δεν είναι καθόλου.Η μουσική ενώνει λαούς, κόσμο, ανθρώπους. Η μουσική είναι μία και τα διαφορετικά της είδη μπορούν να συμπράξουν όμορφα.

Ναι, αλλά είναι εύκολο να συμπράττουν δύο μεγάλα ονόματα; Δεν πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις;
Όχι μόνο δύο, αλλά και πέντε μεγάλα ονόματα. Άκουσε, αγάπη μου γλυκιά, άμα δεν έχεις μέσα σου άλυτα προβλήματα, κόμπλεξ, ντιβιλίκια κι εγωισμούς, μπορείς να δουλέψεις με όλους. Εγώ δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν! Και γιατί να έχω; Δεν είναι ότι το δούλεψα μέσα μου, αλλά έτσι είναι το σκαρί μου. Έτσι γεννήθηκα. Τι να πω, ότι δεν έχω προβλήματα μέσα μου; Χαζό είναι! Ξέρω ανθρώπους που είχαν «θέματα» και τα δούλεψαν. Τους θαυμάζω, γιατί άλλαξαν προς το καλύτερο. Το θέμα είναι να είσαι καλά στην ψυχή σου.

Τι σου προκαλεί θυμό;
Η αγένεια και η αχαριστία. Πολύ. Όταν ο άνθρωπος δεν δείχνει το έλεός του στους συνανθρώπους του. Αυτό είναι αμαρτία. Ο θεός μάς συγχωράει όλους, εμείς γιατί όχι;

Πηγή: Youweekly

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.