search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:58
MENU CLOSE

Σκληραίνει η κόντρα: Η ΠΟΕΔΗΝ μηνύει τον Πολάκη

03.01.2017 14:44
Βαρύτατη καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: «Το σύστημα έχει ξεπεράσει τα όριά του» - Media
 
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και της ΠΟΕΔΗΝ, μετά τη σκληρή σε ύφος ανάρτηση του κ. Πολάκη στο λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος σε ρεπορτάζ του Guardian για την κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.
 
Πλέον, η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στον κ. Πολάκη με μηνυτήρια αναφορά και αγωγή σχετικά με τα όσα έγραψε στο Facebook. 
 
«Ο κος Πολάκης με νέα ανορθόγραφη, ασύντακτη, παραληρηματική ανάρτηση στο Facebook κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί το πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου» σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.
 
Προσθέτει, δε, ότι «θα καταθέσουμε Μηνυτήρια Αναφορά στον κ. Πολάκη και Αγωγή. Τα χρήματα θα τα διαθέσουμε για την υποδοχή ενός ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος Δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου από τα επιλεγέντα Νοσοκομεία.
 
Οι απαξιωτικές, υβριστικές και παντελώς ανάρμοστες στα πλαίσια οποιασδήποτε δημόσιας τοποθέτησης, εκφράσεις, που μόλις πριν από λίγη ώρα ανήρτησε ο κύριος Πολάκης εις βάρος του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και της ίδιας της οργάνωσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μόνο πράγμα, που αποδεικνύουν είναι την σύγχυση του και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται, όταν έρχεται αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με την ίδια την πραγματικότητα». 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57