search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Πιρς Μόργκαν: Ο Τζορτζ Μάικλ μου αποκάλυψε ότι είχε 500 εραστές!

10.01.2017 18:37
Πιρς Μόργκαν: Ο Τζορτζ Μάικλ μου αποκάλυψε ότι είχε 500 εραστές! - Media
 
Εξωφρενικές αποκαλύψεις σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του μεγάλο Τζορτζ Μάικλ έκανε από τη στήλη του στην Daily Mail ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν.
 
Ο Μόργκαν διηγείται ένα δείπνο, στη διάρκεια του οποίου ο Μάικλ -ο οποίος, όπως ο δημοσιογράφος λέει, ήταν σε εξαιρετικά «αδιάκριτη» φόρμα- του αποκάλυψε ότι είχε κοιμηθεί με 500 άνδρες στη διάρκεια επτά χρόνων και ότι την περίοδο εκείνη τον εκβίαζε ένας Γάλλος, τον οποίο ο γνωστός τραγουδιστής είχε ξεχάσει να πληρώσει για τις σεξουαλικές του υπηρεσίες.
 
Σύμφωνα με τον Μόργκαν, στο ίδιο δείπνο ο Μάικλ του εξομολογήθηκε ότι η μόνη γυναίκα με την οποία θα ήθελε να κάνει έρωτα ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ότι δεν μετάνιωσε που πιάστηκε να κάνει… ανήθικη πρόταση σε αστυνομικό στο Μπέβερλι Χιλς, παρά μόνο επειδή στεναχώρησε τους φανς του.
 
Ωστόσο, ο Μάικλ απέδειξε ότι ήταν γερά πακτωμένος στην πραγματικότητα: ήξερε την τιμή για ένα μπουκάλι γάλα, και αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του, ώστε να μην την αποκαλύψει κάποιο τρίτο κακόβουλο άτομο. Ο Μόργκαν χαρακτηρίζει τον Τζορτζ Μάικλ ως «βασανισμένη ιδιοφυία» και τονίζει ότι ελπίζει να βρήκε πλέον γαλήνη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:38