search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:20
MENU CLOSE

Απόλυτη κτηνωδία: Τη βίασε και έβαλε και το σκύλο του να τη βιάσει ενώ τους βιντεοσκοπούσε

03.02.2017 11:11
Απόλυτη κτηνωδία: Τη βίασε και έβαλε και το σκύλο του να τη βιάσει ενώ τους βιντεοσκοπούσε - Media

 

Η γυναίκα έπεσε θύμα της φρικτής αυτής κακοποίησης από τον 34χρονο  James Aaron Laity.

Ο δράστης συνελήφθη και, μετά τη δίκη του, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης σε μια υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στη Μεγάλη Βρετανία.

Το θύμα, μιλώντας στο δικαστήριο, περιέγραψε το δράμα που έζησε στα χέρια του δράστη.

Ήταν μεθυσμένη μετά από μια έξοδο με την παρέα της και κατέληξε ημιλιπόθυμη στο σπίτι του δράστη, όπου τη μετέφερε μια φίλη της για να «ηρεμήσει». Εκείνος τη βρήκε, την ανέβασε πάνω με την πρόφαση να τη βοηθήσει και εκεί την έγδυσε και τη βίασε. Δε στάθηκε όμως μόνο εκεί αλλά, όπως περιέγραψε το θύμα, έβαλε και το σκύλο του να ασελγήσει πάνω της ενώ εκείνος βιντεοσκοπούσε την πράξη.

Η κοπέλα δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει το τραύμα της επίθεσης όπως δήλωσε, φτάνοντας πολλές φορές κοντά στο να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο κατηγορούμενος, όταν συνελήφθη αρχικά, δήλωσε πως η σεξουαλική πράξη ήταν συναινετική ενώ για το περιστατικό με το σκύλο κατηγόρησε το θύμα, λέγοντας πως εκείνη το ξεκίνησε. Κατά τη διάρκεια της δίκης βέβαια άλλαξε γνώμη και παραδέχθηκε την ενοχή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:20