search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:31
MENU CLOSE

Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκαλύπτει: Είμαι εντελώς γκέι!

05.02.2017 11:30
Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκαλύπτει: Είμαι εντελώς γκέι! - Media

 

Η συνήθως λιγομίλητη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει χιούμορ με τη σεξουαλικότητα της στη σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια των ταινιών Twilight έπαιξε σε χιουμοριστικό σκετσάκι στην εκπομπή, όπου υποτίθεται αποπλάνησε μία παντρεμένη νοικοκυρά την ώρα που ο σύζυγός της παρακολουθούσε τα αθλητικά.

Στο σκετσάκι, η Κρίστεν εμφανίζεται να φιλάει παθιασμένα τη συμπρωταγωνίστριά της, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει στον χιουμοριστικό της μονόλογο ότι είναι εντελώς γκέι. «Γι’ αυτό δεν με πάει ο Τραμπ, γιατί συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή και γιατί είμαι τόσο γκέι», ανέφερε αστειευόμενη.

Αυτόν τον καιρό, η Κρίστεν Στιούαρτ έχει σχέση με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Στέλα Μάξγουελ, με την οποία κυκλοφορούν παντού μαζί, χωρίς καμία πρόθεση να κρύψουν τον έρωτά τους.

Πριν τη Μάξγουελ, η ηθοποιός έβγαινε με την dj St. Vincent, αν και η μοναδικη φορά που έχει παραδεχτεί δημοσίως τον έρωτά της για μια γυναίκα ήταν για την Αλίσια Κάρτζιλ. Για την τότε σύντροφό της, είχε αναφέρει στο περιοδικό Elle: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με το κορίτσι μου. Είχαμε χωρίσει μια-δύο φορές και όταν τα ξαναβρίσκαμε, πραγματικά ένιωθα πολλά».

Η Στιούαρτ είχε παραδεχτεί σε εκείνη την περσινή συνέντευξη ότι είναι μπαισέξουαλ, όμως πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:30