search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Νέα φρίκη ISIS: Προτρέπει σε κανιβαλισμό τους μαχητές του

28.02.2017 13:18
Φρίκη: Ανάγκασαν «σκλάβα του σεξ» να… φάει το παιδί της - Media

 

 Νέα φρίκη των τζιχαντιστών του ISIS είδε το φως της δημοσιότητας  όταν έγινε γνωστό πως τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης διδάσκονται ότι μπορούν να τρώνε τους εχθρούς τους. Στην κυριολεξία να τους τρώνε. 

Όπως αναφέρει η ομάδα κατά της τρομοκρατίας «Quilliam Foundation», έχουν βρεθεί στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι νεαροί μαχητές του ISIS διδάσκονται πως μπορούν να φάνε τη σάρκα των θυμάτων τους σε περίπτωση που οι προμήθειες που έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια του τζιχάντ ή του ιερού πολέμου… τελειώσουν

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η ομάδα στα χέρια της, το πρόγραμμα σπουδών στα σχολεία του ISIS περιέχει, επίσης, συμβουλές αναφορικά στο πως μπορεί κάποιος να προετοιμάσει και να φάει το ανθρώπινο κρέας

«Βρήκαμε το πρόγραμμα μαθημάτων  με το οποίο το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί για να διδάξει τους μαχητές τους καθώς και τον ντόπιο πληθυσμό στις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του»,αναφέρει ο διευθυντής της ομάδας Χαράς Ραφίκ.

« Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν έναν επιχείρημα που βασίζεται στη θεολογία το οποίο λέει πως ο κανιβαλισμός επιτρέπεται όταν δεν υπάρχει φαγητό κατά τη διάρκεια του τζιχάντ »,  είπε ο Ραφίκ στα διεθνή ΜΜΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40