search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Τεράστια γκάφα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ (Photo)

28.02.2017 13:26
«Δεν αισθάνθηκα τίποτα»: Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έκανε δημοσίως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού (Video) - Media

 

Από γκάφα σε γκάφα πέφτει η κυβέρνηση των ΗΠΑ με τελευταίο κρούσμα ένα τουίτ του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, το οποίο περιείχε ένα σημαντικότατο λάθος που τον ανάγκασε να το σβήσει άρον-άρον και να τρέχει να το… μαζέψει.

Ο Πενς, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει στο Twitter την σαφή υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ και έγραψε το εξής τουίτ: «Η υποστήριξή μας στον Εβραϊκό λαό δεν τελειώνει στα σύνορα της χώρας μας. Υπό τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όλος ο πλανήτης θα γνωρίζει ότι η Αμερική στηρίζει το Ισραήλ».

Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο, το πρόβλημα άρχισε όταν οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν τις δύο σημαιούλες που ο Πενς είχε συμπεριλάβει στο τουίτ: η μία ήταν των ΗΠΑ (σωστή) και η άλλη ήταν… της Νικαράγουα, καθώς ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μπέρδεψε τις σημαίες!

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως άρχισε το δούλεμα, υποχρεώνοντας τον Πενς να σβήσει το πρώτο τουίτ και να το αντικαταστήσει με άλλο που δεν περιείχε… σημαίες και άλλα επικίνδυνα σύμβολα!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:15