search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Πέθανε ο Θανάσης Χριστοφόρου

06.03.2017 19:24
Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την απόρριψη από την ΕΡΤ και τον «ηλικιακό ρατσισμό» - Media
 
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Χριστοφόρου, ενώ γνωστοποιεί και ότι στις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου διεθνούς μπασκετμπολίστα και προπονητή, εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ.
 
Ο παλαίμαχος παίκτης και προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή στη Βοστώνη, μετά από ολιγόμηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, καθώς διεγνώσθη με καρκίνο – σε προχωρημένο στάδιο – τρεις μήνες πριν αποβιώσει.
 
Ο Χριστοφόρου είχε περάσει από σημαντικές ομάδες κι έχει γράψει ιστορία μαζί τους, όπως με την ΑΕΚ, το Μαρούσι, τη Δάφνη, το Περιστέρι και τον Πανελλήνιο, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο.
 
Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει
 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Χριστοφόρου, παλαίμαχου διεθνούς μπασκετμπολίστα και προπονητή με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ και ξεχωριστό ήθος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.
 
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων της προσεχούς (21ης) αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01