search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Οι αγρότες της Κρήτης απειλούν με… βεντέτα τον Αποστόλου

09.03.2017 09:08
Οι αγρότες της Κρήτης απειλούν με… βεντέτα τον Αποστόλου - Media

 

«Όποιοι πατήσουν στην Κρήτη, θα έχουν τη φιλοξενία που είχαμε εμείς στην Αθήνα από τον κ. Αποστόλου», διεμήνυσε προς τους βουλευτές της κυβέρνησης ο Γιώργος Ντισπυράκης, πρόεδρος της επιτροπής των αγροτών της Κρήτης.

Τις δηλώσεις αυτές έκανες ο κ. Ντισπυράκης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΜΕρωτηθείς πως θα τους σταματήσουν, ο κ. Ντισπυράκης απάντησε: «Ξέρουμε εμείς τον τρόπο μας. Θα πάμε εκεί, μπροστά τους. Δεν θα μπουν πουθενά. Δεν θα πατήσουν καθόλου στην Κρήτη».

Και πρόσθεσε: «Όποιοι πατήσουν στην Κρήτη, θα έχουν τη «φιλοξενία» που είχαμε εμείς στην Αθήνα από τον κ. Αποστόλου, έναν ακατάλληλο άνθρωπο, έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται και ξέρει να κάνει τον υπουργό».

«Να είστε σίγουροι πως πολύ σύντομα θα ξανά έρθουμε στην Αθήνα», είπε ο Γιώργος Ντισπιράκης προαναγγέλλοντας και νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες της Κρήτης στο μέλλον. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:11