search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Απίστευτο: Κλαδί καρφώθηκε στο πρόσωπο σκιέρ (Photo, σκληρή εικόνα)

09.03.2017 18:57
Απίστευτο: Κλαδί καρφώθηκε στο πρόσωπο σκιέρ (Photo, σκληρή εικόνα) - Media

 

 

Σκιέρ-δέντρο, σημειώσατε 2…

Με κομμάτι κλαδιού καρφωμένο στο πρόσωπό του μεταφέρθηκε στα επείγοντα κοντινού νοσοκομείου ένας σκιέρ, ο οποίος έκανε snowboard μαζί με φίλους του.

Ο σκιέρ, αφού είχε κάνει διάφορα κόλπα στην δύσκολη πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, επιχείρησε να περάσει ανάμεσα από δύο δέντρα, όταν αισθάνθηκε κάπως… περίεργα στο πρόσωπό του.

Ψηλαφίζοντας το πρόσωπό του, ανακάλυψε ότι ένα χοντρό κομμάτι κλαδιού είχε καρφωθεί ακριβώς κάτω από το κάτω χείλος του. Ευτυχώς, δεν πανικοβλήθηκε αλλά φώναξε τον φίλο του για βοήθεια.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου του έγινε τοπική αναισθησία και οι γιατροί αφαίρεσαν το κλαδί, κόβοντας τα δύο άκρα του. Ο πονεμένος σκιέρ, ωστόσο, πόνεσε ακόμα περισσότερο όταν είδε ότι ο λογαριασμός για τα νοσήλειά του ήταν 1.500 δολάρια.

Μάλλον από εδώ και πέρα θα αποφεύγει τα δέντρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:08