search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Ξανά στα δικαστήρια ο Πασχάλης: Αντιμέτωπος με την οργή του γενετιστή

16.03.2017 08:16
Ξανά στα δικαστήρια ο Πασχάλης: Αντιμέτωπος με την οργή του γενετιστή - Media

Σε μόνιμη κατοικία του έχουν μετατραπεί οι αίθουσες των δικαστηρίων για τον Πασχάλη, αφού μία μόλις βδομάδα μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τη διατροφή του παιδιού που απέκτησε με την Ουρανία Τουτουντζή, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εις βάρους του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

Η υπόθεση επρόκειτο να εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό, καθώς σε πρώτο βαθμό μαζί με τον τραγουδιστη είχε καταδικαστεί και η σύζυγός του, Αλίκη. Στη δικαστική αίθουσα παρέστη -για ακόμη μια φορά- μόνο η η σύζυγός του η οποία αφού επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, ζήτησε αναβολή. Αυτό εξόργισε την αντίθετη πλευρά με τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο να διαμαρτύρεται εντόνως, λέγοντας ότι το δικαστήριο πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, τη στιγμή που η υπόθεση έχει θίξει την υπόληψή του. Τελικά, η αίτηση για αναβολή έγινε δεκτή και η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

«Ο δικηγόρος του είναι σε δικαστήριο στην Κέρκυρα και δεν μπορεί να τον εκπροσωπήσει. Ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να παρασταθεί ή να κάνει εξουσιοδότηση γιατί είναι στο νοσοκομείο, έχει χρόνιο πρόβλημα. Σας προσκομίζω έγγραφο από το Ασκληπιείο Βούλας που αναφέρει ότι πάσχει από οσφυαλγία και του χορηγείται αγωγή. Εχω αίτημα αναβολής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Αρβανιτίδη.

«Είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου και μ’ έχουν διασύρει. Είναι από το 2008 η ιστορία. Κλείνουμε σχεδόν 10 χρόνια. Από αναβολή σε αναβολή πάει. Πρέπει να χάνουμε τις ημέρες μας να ερχόμαστε εδώ! Παρακαλώ το δικαστήριό σας να συνεχίσει τη δίκη», ήταν τα λόγια του γενετιστή που τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει την αναβολή της δίκης.

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε η σύζυγος του Πασχάλη σχετικά με την αξιοπιστία και τη διαφάνεια του αποτελέσματος που έδειξε ότι ο τραγουδιστής είναι, πράγματι, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10