search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση Κασιμάτη σε Χριστοδουλοπούλου

30.03.2017 13:16
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media
 
Δριμεία επίθεση κατά του δημοσιογράφου της «Καθημερινής» Στέφανου Κασιμάτη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ένα ακραίο σχόλιό του για την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «το χτεσινό δημοσίευμα του Στέφανου Κασιμάτη στην εφημερίδα “Καθημερινή” για την Τασία Χριστοδουλοπούλου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας και σεξισμού».
 
«Ο κ. Κασιμάτης είναι γνωστός για τις προσωπικές ύβρεις που εξαπολύει μέσα από τη στήλη του και δεν μας εκπλήσσει το νέο του λιβελογράφημα. Ένα τέτοιο σχόλιο, όμως, πρώτιστα εξευτελίζει τη δημοσιογραφική δεοντολογία και εκθέτει την εφημερίδα Καθημερινή» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασιμάτης είχε σχολιάσει το γεγονός ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου έγινε γιαγιά, γράφοντας ότι: «Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και, φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Όμως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:43