search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:22
MENU CLOSE

«Αριστερές» καρδιές, νεοφιλελεύθερα στομάχια!

31.03.2017 08:14
«Αριστερές» καρδιές, νεοφιλελεύθερα στομάχια! - Media

Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Θα ψηφίσω τα μέτρα με σφίξιμο στην καρδιά και στο στομάχι, όπως όλοι οι αριστεροί.

Παρόμοιες, απαράμιλλου ήθους δηλώσεις κάνουν κι άλλοι αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  και υπουργοί όπως ο κύριος Σκουρλέτης για την ΔΕΗ – και θα ακολουθήσουν κι άλλες απείρου κάλλους μετανοημένες, πλην όμως πιστές στο κόμμα, κυβερνητικές Μαγδαληνές. Το έργο έχει παιχτεί και στο παρελθόν με πιο πετυχημένη βερσιόν εκείνη του Κατρούγκαλου που μείωνε  ο ίδιος τις συντάξεις και καλούσε τον κόσμο να διαδηλώσει εναντίον των μειώσεων…  Τέτοιες κωμωδίες!

Για όσους καταλαβαίνουν, δεν χρειάζονται σχόλια για τις παραπάνω παιδαριώδεις και υποκριτικές αιτιάσεις.

Παρ’ όλα αυτά, αναδεικνύουν κάτι σοβαρό.

Ψηφίζουμε, ισχυρίζονται απερίφραστα και ανερυθρίαστα, βουλευτές και υπουργοί,  κομματικά και όχι πατριωτικά, κοινωνικά, εθνικά.

Ψηφίζουμε για να περισωθεί το κόμμα και όχι η κοινωνία, ψηφίσουμε κυρίως για να ενθυλακώνουμε τον ουρανοκατέβατο βουλευτικό μισθό και να διατηρήσουμε όλα τα προνόμια που μας παρέχει η πολιτεία (η λαϊκή ψήφος). Ψηφίζουμε τα πιο σκληρά και επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα που τόλμησε ποτέ να ψηφίσει ελληνική κυβέρνηση, αλλά εμείς είμαστε αριστεροί και στεναχωριόμαστε.  Οι άλλοι που ψήφισαν ηπιότερα και αποτελεσματικότερα μέτρα ήταν σαδιστές, κακοί άνθρωποι, και μισούσαν παθολογικά την κοινωνία – και κυρίως ήταν ηλίθιοι γιατί λάμβαναν την ευθύνη της ψήφου τους δίχως νηπιακές δικαιολογίες.

Η δουλειά μας είναι απλή: υπογράφουμε τα πάντα, διαμαρτυρόμαστε για ότι ακριβώς υπογράφουμε, τα ρίχνουμε στους ξένους  και στους προηγούμενους και βγάζουμε έτσι την τετραετία χαλαρά σε μιαν ερειπωμένη Ελλάδα πυροδοτώντας ταυτόχρονα την ωρίμανση των παραγωγικών δυνάμεων και την δημιουργία στη χώρα των απαραίτητων επαναστατικών συνθηκών (λόγω της πλήρους εξαθλίωσης) για τη μετάβαση στους σοσιαλιστικούς παραδείσους…   

Τελικά, ο βουλευτικός μισθός και η εξουσία ενεργούν σαν το πιο αποτελεσματικό αντιβιοτικό για τις αριστερές καρδιές με τα νεοφιλελεύθερα στομάχια!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17