search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:10
MENU CLOSE

Μπλέικ Λάιβλι: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ράιαν Ρέινολντς όταν εκείνη γεννούσε

11.04.2017 08:51
Μπλέικ Λάιβλι: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ράιαν Ρέινολντς όταν εκείνη γεννούσε - Media

Είναι μαμά δυο παιδιών και απολαμβάνει την οικογένειά της μαζί με τον σύζυγό της, Ράιαν. Ο λόγος για την Μπλέικ Λάιβλι η οποία εξομολογήθηκε ότι κατά τη διάκρεια του τοκετού της κόρης τους, Τζέιμς, ο Ράιαν Ρέινολντς, άρχισε να παίζει και να τραγουδά την ώρα που η γυναίκα του γεννούσε!

«Ο σύζυγός μου έπαιζε το “Let’s Get It On” την ώρα που έφερνα στον κόσμο το παιδί του», ενώ με αρκετή δόση χιούμορ στα λόγια της πρόσθεσε: «Ο γιατρός μου γελούσε τόσο δυνατά που πίστευα ότι θα πέσει το μωρό μας».

Η Μπλέικ και ο Ράιαν είναι γονείς δυο παιδιών: Της δίχρονης Τζέιμς και του μόλις 6 μηνών, Ινς. Ο Ράιαν πρόσφατα έκανε σαφές με μια δήλωσή του πόσο λατρεύει τη γυναίκα του και πόσο απολαμβάνει την κάθε μέρα με την όμορφη οικογένειά τους: «Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Μπλέικ που είναι τα πάντα για μένα. Είσαι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Έχεις κάνει τα πάντα στη ζωή μου πιο όμορφα. Μου χάρισες δυο υπέροχα παιδιά που πάντα ήλπιζα να αποκτήσω. Με έκανες τον πατέρα που ονειρευόμουν να γίνω κάποτε…» δήλωσε χαρακτηριστικά για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:10