search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Ο Τραμπ υποστηρίζει τη Λεπέν

21.04.2017 18:58
Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίν Λεπέν - Media
 
Μισό… βήμα από την παροχή πλήρους υποστήριξης στην ακροδεξιά υποψήφια για την γαλλική προεδρία, Μαρίν Λεπέν, σταμάτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, πάντως, δεν έκρυψε την προτίμησή του στο πρόσωπό της.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Associated Press, ο Τραμπ αν και αρνήθηκε ότι προσφέρει στήριξη στη Λεπέν, είπε ότι «είναι η πιο ισχυρή στο θέμα των συνόρων, η πιο ισχυρή σχετικά με το τι συμβαίνει στη Γαλλία».
 
Παράλληλα, μιλώντας για την τρομοκρατική επίθεση της Πέμπτης στο Παρίσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι είναι ένα γεγονός που θα επηρεάσει τις εκλογές της Κυριακής, προσθέτοντας ότι θεωρεί ότι «πιθανόν να βοηθήσει» τη Λεπέν.
 
Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σων Σπάισερ, είχε τονίσει ότι ο Τραμπ δεν έχει κάποια προτίμηση σχετικά με τις εκλογές στη Γαλλία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50