search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Απίστευτη σκηνή: Πλοίο καρφώνεται σε τοίχο του λιμανιού – Πέντε τραυματίες (Video)

22.04.2017 14:56
Απίστευτη σκηνή: Πλοίο καρφώνεται σε τοίχο του λιμανιού - Πέντε τραυματίες (Video) - Media

 

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι δεκάδες επιβάτες επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου, το οποίο «έχασε» τις μηχανές του μόλις είχε λύσει από το λιμάνι και τα κύματα το κάρφωσαν σε τοίχο του λιμενοβραχίονα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Κανάρια Νησιά, με το πλοίο να σαλπάρει από το λιμάνι της Λας Πάλμας για την Τενερίφη. Ωστόσο, ξαφνικά οι μηχανές του πλοίου έσβησαν και το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο.

Με την ορμή της εκκινήσης και τα κύματα, το πλοίο έπεσε με ορμή πάνω σε τοίχο στο λιμενοβραχίονα του λιμανιού, με αποτέλεσμα να πάθει ζημιές και να τραυματιστούν έλαφρά πέντε επιβάτες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ πρέπει να σημειώθεί ότι παρά τρίχα να υπάρξει μεγαλύτερη τραγωδία, καθώς ο τοίχος έπεσε πάνω σε δύο βυτία με καύσιμο, αλλά ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33