search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:00
MENU CLOSE

Αποχωρεί από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου η Λεπέν – Κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα

24.04.2017 19:46
Χαστούκι για Λεπέν το ποσοστό που πήρε στο Παρίσι - Media

 

H Mαρίν Λεπέν ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου.

Η κίνηση έρχεται μια ημέρα μετά την είσοδο της στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Μιλώντας στο France 2 ανέφερε πως αποσύρεται από την ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος, καθώς επιθυμεί να είναι μόνο υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η αποχώρηση της είναι προσωρινή ή συνιστά παραίτηση, σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του Euronews που αργότερα έκανε λόγο για προσωρινή παραίτηση που, πάντως, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Μαΐου. Πρόκειται, πάντα κατά το Euronews, για μια κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα εν όψει του δεύτερου γύρου.

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε πάντως, πως πλησιάζει μια «αποφασιστική στιγμή» για τη Γαλλία.

Οι 7,6 εκατομμύρια ψήφοι που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει καταγράψει υποψήφιος της άκρας δεξιάς στη Γαλλία. Μάλιστα, ξεπέρασε την εκλογική επίδοση του πατέρα της το 2002, κατά 2,6 εκατομμύρια ψήφους.

Πηγή: Euronews

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58