search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Προθεσμία για τις 2 Μαΐου έλαβε ο 61χρονος πα-τέρας – Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 6χρονης

28.04.2017 11:33
Προθεσμία για τις 2 Μαΐου έλαβε ο 61χρονος πα-τέρας - Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 6χρονης - Media

 

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την δολοφονία της εξάχρονης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Αυτός ο ισχυρισμός του συνταξιούχου αστυνομικού πιθανότατα θα διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο του παιδιού του σε ατύχημα, υποστηρίζοντας πως την έσφιξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην αγκαλιά του, όταν το παιδί αρνιόταν να κάνει μπάνιο.

Όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροψία  – νεκροτομή, που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην ιατροδικαστική υπηρεσία  Αθηνών, ο θάνατος του παιδιού επήλθε από ασφυξία, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33