search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος

02.05.2017 12:30
Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος - Media

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 61χρονος πατέρας που δολοφόνησε την 6χρονη κορούλα του.

Ο 61χρονος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του ανακριτή ενώ αρκέστηκε στο να κατηγορήσει την σύζυγο του και τον δικηγόρο της, πως ψεύδονται και έχουν σκοπό να τον βάλουν φυλακή. Ο πατέρας ισχυρίστηκε πως οι λόγοι που οδήγησαν στην δολοφονία ήταν ψυχολογικοί και πως ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σύληση νεκρού.
 
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας, Σπύρος Δημητρίου, επανέλαβε ότι ο κατηγορούμενος είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του αφού όπως υποστήριξε και η πελάτισσα του, μετά την δολοφονία της 6χρονης, σκηνοθέτησε την διάρρηξη και αρπαγή του παιδιού, φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα, επικαλέστηκε άλλοθι και είχε το θράσος να καλέσει ακόμα και το Amber Alert έτσι ώστε να ξεκινήσουν έρευνες για την αναζήτηση του παιδιού. Ο κ. Δημητρίου πρόσθεσε ότι χαρακτηριστικό της απόλυτα ήρεμης ψυχικής του κατάστασης και παρότι έπεφτε σε αντιφάσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται μετά από τουλάχιστον 11 ώρες ανάκρισης.
 
Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν προέβη σε καμία δήλωση. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται στο κελί μόνος του και αποκομμένος από τους υπόλοιπους τροφίμους αφού ήδη έχουν εκφραστεί απειλές για την ζωή του εντός των φυλακών.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή, ο 61χρονος δέχθηκε τις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς του κόσμου που βρισκόταν στην Ευελπίδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:32