search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Επεισόδιο στο περιφερειακό συμβούλιο με Τζήμερο και στελέχη του ΚΚΕ (Video)

11.05.2017 15:14
Επεισόδιο στο περιφερειακό συμβούλιο με Τζήμερο και στελέχη του ΚΚΕ (Video) - Media

 

Βιαιοπραγία από τον Θάνο Τζήμερο κατα περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ καταγγέλει ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμέρος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια του περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, το οποίο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου.

Φασιστεοειδές αποκαλεί το ΚΚΕ τον Τζήμερο

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.

Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τζήμερος είναι επικίνδυνος

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του. Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών.

Δούρου: Καταδικαστέα η επίθεση του Τζήμερου

«Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου” τονίζει η κ. Δούρου και προσθέτει: “Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:53