search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Απίστευτα χυδαίο υβρεολόγιο από τον Κασιδιάρη – Τι δήλωσε μετά την αποβολή του από τη συνεδρίαση (Video, χυδαίες εκφράσεις)

15.05.2017 13:26
Απίστευτα χυδαίο υβρεολόγιο από τον Κασιδιάρη - Τι δήλωσε μετά την αποβολή του από τη συνεδρίαση (Video, χυδαίες εκφράσεις) - Media
 
Ακραία χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια χρησιμοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την αποχώρησή του, ομού μετά της υπόλοιπης Κ.Ο. του κόμματος από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, όμως, δεν έμεινε εκεί, καθώς σε δήλωσή του μετά την αποβολή του από τη συνεδρίαση υποστήριξε ότι «ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής -από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους -με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο λαός ότι η βουλή παραδίδει την εθνική μας κυριαρχία.
 
Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.
 
Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10