search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Ξεσπά η σύζυγος του Κρις Κορνέλ: Μη λέτε ότι αυτοκτόνησε!

19.05.2017 14:23
Ξεσπά η σύζυγος του Κρις Κορνέλ: Μη λέτε ότι αυτοκτόνησε! - Media
 
Οργισμένη ήταν η αντίδραση της οικογένειας του Αμερικάνου ρόκερ Κρις Κορνέλ, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Ντιτρόιτ, όταν η προκαταρκτική έκθεση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για αυτοκτονία.
 
Όπως έγινε γνωστό, η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι ο Κορνέλ αυτοκτόνησε δι’ απαγχονισμού, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της σορού του, ούτε έχει εκδοθεί η έκθεση τοξικολογικού ελέγχου.
 
Σε δήλωσή της, η σύζυγος του Κορνέλ, Ελληνοαμερικανίδα Βίκυ Καραγιάννη, τόνισε ότι ο σύζυγός της, της είχε πει σε τηλεφώνημα που είχαν μετά τη συναυλία του στο Ντιτρόιτ ότι ίσως να είχε πάρει «κά’να-δύο επιπλέον Ativan» (φάρμακο που καταπολεμά το άγχος και έχει διάφορες παρενέργειες) και ότι η φωνή του δεν ήταν καθαρή.
 
Παράλληλα, η οικογένεια τόνισε στη δήλωσή της ότι μέχρις ότου βγει η τοξικολογική έκθεση δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για το αίτιο θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και αμφισβητεί ότι ο Κορνέλ «εν γνώσει του και εσκεμμένα» αυτοκτόνησε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33