search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Λαμία: Τη μαχαίρωσε και… πήγε για καφέ (Photos)

30.05.2017 10:10
Κρήτη: «Άγρια» Χριστούγεννα στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο 30χρονος μετά από μαχαίρωμα - Media

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 09:00  το πρωί στη Λυγαριά όταν ένας 43χρονος μαχαίρωσε την 63χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά τραυμάτισε το σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τη άτυχη 63χρονη και την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ελαφρά στα χέρια τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο σύζυγο της 63χρονης, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια ο 43χρονος δράστης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγε στο καφενείο του χωριού ζήτησε να του φτιάξουν έναν φραπέ, τον πήρε και έφυγε.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στην Α.Δ. Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην κοινότητα της Λυγαριάς, οι κάτοικοι της οποίας ήταν στο πόδι, αφού ο 43χρονος με το μαχαίρι κυκλοφορούσε ελεύθερος και κάπου κρυβόταν.

Τελικά μετά από μια ώρα περίπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν μέχρι το πρωί στην πλατεία του χωριού και τα έπινε. Κάποια στιγμή μάλιστα, γύρω στις 07:00 το πρωί, συγχωριανοί που πήγαιναν στις δουλειές τους, τον είδαν μαζί με έναν άλλον φίλο του, που τα έπιναν παρέα,να χορεύουν στην πλατεία.

 

Πηγή: LamiaReport.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:34